Säljande teamleader | Telecom | SST NET

Är du en driven säljledare som letar efter en ny utmaning, eller en energisk säljare som vill ta ditt nästa kliv i karriären? Nu söker vi på SST NET efter en säljande teamleader!

SST NET söker nu dig som vill hänga med på vår fortsätta tillväxtresa, genom att ansvara för och driva ett av våra säljkontor i Malmö. Du kommer att spela en nyckelroll i företagets fortsätta utveckling, genom att utbilda, coacha och motivera ditt säljteam till att nå nya höjder.

I rollen som säljande teamleader har du ansvar för upp till 8 telefonförsäljare, som har i uppgift att förmedla våra mobilabonnemang, säkerhetstjänster och hårdvarutjänster. Vi tror på att ledare föregår med ett gott exempel, och du kommer därför även att ha egen försäljning som en del av dina arbetsuppgifter.

För att lyckas i din roll behöver du forma en kultur som genomsyras av energi, arbetsglädje och tävlingsinstinkt. Du ansvarar för att du och dina säljare når, och gärna även överträffar, era mål. Självklart har vi även kul på vägen, genom att anordna roliga säljtävlingar, AWs och resor. Du och dina säljare ges möjlighet att påverka era löner, då vi erbjuder en fast och en rörlig del – helt utan lönetak!

Kort om tjänsten

Omfattning: Heltid, 100%

 • Plats: Malmö
 • Start: Januari 2024

Krav för tjänsten

 • Erfarenhet av telefonförsäljning med goda resultat
 • Energisk och positiv som person

Meriterande

 • Erfarenhet av försäljning av mobilabonnemang
 • Erfarenhet av att leda säljteam

 

Vem är du?
För att trivas hos oss och lyckas i din roll som säljledare, ser vi att du har en hög mängd energi, och gärna sprider denna energi vidare till andra. Du är utåtriktad, social och ansvarstagande, samt har ett stort tålamod. Dessutom trivs du i att jobba i en livlig miljö, och är inte rädd för att tänka nytt, för att kunna ta dig och ditt team framåt.

Vilka är vi?
Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) år 1956, har vår värdegrund kunnat sammanfattas av att ”frihet är att slippa oroa sig”. Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) är dotterbolag till SST och är mobiloperatören som frigör din tid. SST NET inriktar sig på telekommunikation, säkerhetstjänster och hårdvara, och erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och föreningar.

Din ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi går igenom ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Hör av dig till Rekryteringsansvarig Nicole Svensson på nicole.svensson@sstnet.se om du har frågor om tjänsten.

Är du vår nästa säljstjärna? Ansök nu direkt!

 

Bli en av oss, skicka in din ansökan här!

  Du kommer att lyckas

  Hela vår värdegrund kan sammanfattas i – Frihet är att slippa oroa sig. Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria? Detta ger oss vägledning i de stora frågorna och inom koncernen har vi brutit ned det till fyra värderingar.

  Social
  Driven
  Målmedveten
  Engagerad

  En attraktiv arbetsgivare

  Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa personliga relationer genom hårt arbete och win-win mentalitet.

  Människorna bakom SST NET har drivit företag sedan 1956. Efter mer än 65 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är en trygg och stabil samarbetspartner, både för kund och dig som medarbetare.

  SST NET är rätt för dig

  • Lokal och uppskattad arbetsgivare med över 65 års erfarenhet i branschen

  • En oberoende och trygg arbetsgivare och leverantör

  • Över + 2000 positiva Trustpilot recensioner

  • Vi skräddarsyr, anpassar och optimerar kunds lösning