Byta Mobiloperatör2021-11-15T09:29:16+01:00

Byta mobiloperatör

Det är enkelt att byta till SST NET som din mobiloperatör. Skaffa ett nytt eller behåll ditt befintliga nummer. När du ska byta mobiloperatör till SST NET finns det ett par viktiga saker att tänka på för att bytet ska ske så snabbt och smidigt som möjligt och för att slippa onödiga kostnader.

Detta hjälper vi självklart till med under hela processen och inget du behöver tänka på. Nedan går vi igenom hur det går till.

mobile sim

Enkelt, helt enkelt.

Att byta till SST NET är lättare än du tror.

  • Behåll numret du älskar och använt länge – kostnadsfritt.

  • Du behöver inte kontakta din gamla operatör för att säga upp abonnemanget, det sköter vi.

  • Har du bindningstid eller en avbetalning på telefon? Lugn, vi hjälper dig med det!

Frågor & Svar

Frågor som kan uppstå när du ska byta operatör

Vad innebär det att byta mobiloperatör?2021-08-18T11:57:28+02:00

Det är enkelt att byta till SST NET som din tjänsteleverantör. Att genomföra ett byte av mobiloperatör är en rätt enkel process, men trots det finns det ett par fallgropar man behöver hålla utkik efter. På denna sida går vi igenom hela processen från start till mål.

Vilket nät går SST NET på?2021-10-13T11:38:51+02:00

Vi använder oss utav Hi3G Access (Tre) nät som täcker  98,9% av Sveriges befolkning. Vill du läsa mer om täckning så besök denna sida, där kan du även ta del av våra täckningskarta.

 

Jag har fått en kreditupplysning, har ni gjort den?2021-08-18T11:57:56+02:00

Vid tecknande av abonnemang gör vi alltid en kreditupplysning på dig som kund. Alla våra abonnemang är öppna för betaltjänster och utlandssamtal och det genomförs en sedvanlig kreditupplysning vid beställningstillfället oavsett om du köpt till hårdvara eller inte.

Vad kostar det att ringa till och från utlandet?2021-08-18T11:58:40+02:00

Med SST NET ringer du kostnadsfritt i hela EU. När du ringer till ett annat telefonnummer i ett annat land med ditt abonnemang så tillkommer kostnader utöver din fasta abonnemangsavgift. Hur mycket det kostar varierar beroende på vilket land du ringer till, du hittar vår fullständiga utlandsprislista här.

Kommer mitt nummer att finnas med på upplysningssidor som hitta eller eniro?2021-08-18T11:58:27+02:00

Vi skickar inga upplysningar om dig som kund och vilka telefonnummer du har till tredje part. Om du vill finnas med på dessa sidor så kan du registrera det på sidan du vill finnas med på. Oftast räcker det att söka upp dig själv och lägga till de nummer du vill ska synas.

Såhär enkelt flyttar du numret till SST NET

1. Skaffa SST NET

Kontakta oss för att få personlig rådgivning om vilket Mobil Frihet abonnemang som kan pasa dig bäst.

2. Flytta numret

Vi ställer en förfrågan till din nuvarande operatör om att flytta ditt nummer. Kort därefter erhåller du ett sms med status. Vid OK får du en datum när nummerflytt sker. Vid EJ OK skickar vi ut en fullmakt digitalt som du signerar för vidare hantering.

3. Nytt sim-kort

I din Mobil Frihet Box finner du ditt nya simkort med ett tillfälligt nummer som ändras till ditt eget nummer på dagen av nummerflytten. Under tiden kan du fortsätta använda ditt gamla sim-kort.

4. Numret flyttas

Ditt nummer flyttas vid datum och tid du erhållit tidigare. Då försvinner ditt tillfälliga nummer och ersätts med ditt eget på SST NET simkortet.

Du är i trygga händer.

SST NET grundades 2013. Med vision att vara och tänka annorlunda. Med moderbolaget SST (grundat 1956) i ryggen tog vi fram, Mobil Frihet – Frihet är att slippa oroa sig! Boxen innehåller sju tjänster som frigör din tid. Vi är idag en uppskattad aktör på svenska marknaden.

Vi finns här för dig

Personlig service på dina villkor – dygnet runt, året om.

Tryggt

På marknaden sedan 1956 – Frihet är att slippa oroa sig!.

Titel