Mobiloperatören som frigör din tid.

Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) ett företag inom telekom och säkerhetstjänster, grundat 2013. Företaget är dotterbolag till Svensk Säkerhetstjänst AB (SST). SST NET inriktar sig på telekommunikation och erbjuder telefonitjänster till privatpersoner, företag och föreningar. Vår vision att vara och tänka annorlunda.

Tillsammans med moderbolaget SST i ryggen togs Mobil Frihet fram. En helhetslösning inkluderat sju tjänster som frigör din tid.

Mobil Frihet går hand i hand med Svensk Säkerhetstjänsts motto, mantra och vision: ”Frihet är att slippa oroa sig”. Boxen innehåller utöver ett SIM-kort med fria samtal, sms, mms och surf även NÖDSIM-kort, ID-Nyckelbricka, ID-Världsbricka, ID-Världsdekaler, Spärrtjänst/Rättshjälp, och data simkort.

Värderingar sedan 1956

Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) 1956 har vår värdegrund kunnats sammanfattas med vårt motto, mantra och vision: Frihet är att slippa oroa sig. De orden inspirerar oss i vårt dagliga arbete och påminner oss om det syfte vi försöker uppnå. I allt vi gör, inför varje beslut vi fattar ställer vi oss frågan: ”Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria?”. Något som ger oss vägledning i de stora frågorna. Inom koncernen har vi brutit ned det till tre värderingar.

Innovation

Vår förmåga att hitta lösningar på de utmaningar vi stött på genom åren är det som gjort oss framgångsrika och inspirerar oss även framåt!

Tillsammans

Tillsammans och tillit är en viktig del av vår företagskultur. I samma anda litar vi på och respekterar varandra.

Ledarskap

Vi ser på ledarskap som en handling, inte en roll. Att vara en förebild, med gott exempel och vara en inspirationskälla för varandra.

Våra kontor

Mycket har hänt sedan starten 1956 och nu finns vi med egna kontor i Malmö, Landskrona, Helsingborg & Strömstad. Önskar du att komma i kontakt med oss, klicka här.

Landskrona stad. utsikt över landskrona med hamn

Landskrona

Norra Kyrkogränden 30,
261 31, Landskrona

Helsingborgs rådhus. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor på två adresser i Helsingborg.

Helsingborg

Fågelsångsgatan 6,
252 20, Helsingborg

Malmö City med utsikt över Turning Torso. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor i bl.a. Malmö City.

Malmö

Södra Förstadsgatan 5,
211 43, Malmö

distans - remote säljare vid en dator med headset

Distans – Remote

Arbeta hemifrån eller på distans

Arbeta med oss! bild på en man som står med händerna i luften vid havet. man har två vingar.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi på SST NET söker ständigt efter likasinnade, energifyllda medarbetare. Tveka inte att skicka in ditt CV till oss via knappen nedan. Det finns alltid en ledig tjänst till de som har det i sig.