Autogiro2022-04-06T10:12:57+02:00

Kom igång med autogiro

Hos oss kan du själv välja hur du vill betala din faktura. Med autogiro sparar vi tillsammans på miljön samtidigt som du besparas på faktura avgiften. Dessutom minskar du risken att missa en betalning och undviker därmed onödiga påminnelseavgifter då summan dras automatiskt varje månad.

På så vis behöver du inte heller hålla reda på förfallodagar. Du behöver helt enkelt inte göra någonting. Bra för dig, bra för din plånbok och bra för miljön.

För din trygghet får du ett SMS ett par dagar innan med det belopp ditt konto kommer belastas med (abonnemangskostnad samt eventuella extrakostnader).

Beställ autogiro

Fyll i online

Fyll i din autogiroblankett online och signera direkt med Bank-ID för snabbast hantering, blanketten hittar du här!

Frågor & Svar

Jag vill betala via autogiro, hur gör jag?2021-08-11T09:42:55+02:00

Vill du skicka in en anmälan att betala via autogiro gör du det enkelt genom att klicka här. Där kan du både anmäla och aktivera autogiro direkt online, alternativt ladda ner och skriva ut en manuell anmälan som du postar till oss.

Varför har jag fått en påminnelse när jag har skickat in anmälan om autogiro?2021-05-19T13:07:14+02:00

Vi registrerar din begäran om autogiro så snabbt vi bara kan. Ibland kan det dock hinnas skapa en ny faktura innan ditt autogiro har hunnit registreras. Om en betalning via autogiro däremot ej går igenom, skickas det istället ut en faktura. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Jag har fått en påminnelsefaktura, vad avser den?2021-08-11T10:27:15+02:00

Att du har fått en påminnelse betyder att din faktura hos oss inte är reglerad, om du har betalat fakturan dagarna innan du får en påminnelse så kan du bortse från den. Börja med att kontrollera att betalningen är gjord och att du inte har betalat in med felaktigt OCR, skulle du ha råkat betala med OCR från exempelvis en gammal faktura så behöver du kontakta oss så att vi kan placera betalningen mot fakturan manuellt.

Varför skickar ni en faktura med posten trots att jag har autogiro/e-faktura?2021-05-07T16:56:28+02:00

Vi skapar våra fakturor i början av varje månad. Har du fått en faktura hemskickad trots att du har autogiro eller e-faktura kan det bero på att fakturan skapats innan ditt autogiro eller din e-fakturering registrerades hos oss.

Tar upp till tio dagar

Det kan ta upp till tio arbetsdagar för en autogiroanmälan att behandlas beroende på om anmälan har gjorts digitalt eller manuellt.

Var uppmärksam på att eventuella pappersfakturor ska betalas som vanligt till dess att du får en bekräftelse från oss. Du kan även se att ditt autogiro har börjat gälla när du får hem en faktura där beloppet är makulerat.

Hur mycket dras från mitt konto?

Vi kommer att dra kostnaden för ditt abonnemang (samt eventuella tilläggskostnader) varje månad. Ett par dagar innan erhåller du ett sms med det belopp ditt konto kommer belastas med. Med autogiro slipper du dessutom faktureringsavgiften.

Titel