SST LISA – äg inte. Oavsett VAD!

Leasa med SST LISA – äg inte! SST LISA är en snabb väg att lösa ett nytt eller utökat behov av produkt, oavsett vilken produkt det avser! Månadsbelopp för leasing av produkt kan anpassas så det passar just DIG. Leasing är flexibelt, när som oavsett tid kan du som kund byta upp dig till en nyare modell eller annan valfri produkt – Vi räknar tillsammans!

Skulle leasad produkt gå sönder ersätts produkt oavsett garantiärende eller om olyckan varit framme – utan självrisk.

Att leasa med SST LISA – För miljön skull! Leasing utgör ett sätt att finansiera utökade behov men det finns även en cirkulär komponent i LISA konceptet. När avtalsperiod avslutas finns ett värde kvar i produkten, då kan du antingen fortsätta leasa, köpa ut produkt eller låta oss sälja produkten vidare om du som kund önskar byta upp dig. Slutresultatet blir mindre slit och släng och ännu mer användning under en längre period.

Nedan kan du ta del av en av SST LISA kampanjer som gäller just nu – först till kvarn!

Beställ nu! Kampanjen slutar om
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec


Aktuell kampanj – Iphone 15 – 299kr/mån.

JUST NU kan du leasa en iPhone 15 128GB för endast 299kr/mån – begränsat antal!

Lägg till mobilabonnemang SST NET Obegränsat samtidigt för 599kr/mån så bjuder vi på den första månadsfakturan inkl. samtliga Säkerhetstjänster, värde 199kr/månad.

Med SST LISA finns inga begränsningar, vi kan erbjuda vilken produkt som helst till ett fast pris. Söker du något speciellt som inte finns här? Hör av dig till oss på lisa@sstlisa.se, ring 0774-100 590 eller fyll i formuläret nedan.

Nyfiken på annan produkt? Kontakta oss nedan!