Köpevillkor

1. KÖPVILLKOR
För att få handla på SSTNET.SE måste du ha fyllt 18 år, annars krävs enligt regler målsägandes tillåtelse till köpet.

2. INFORMATION OM OSS
Den här sidan drivs av Svensk Säkerhetstjänst NET i Sverige AB (nedan kallad oss/vi mm), som även skickar varorna som du köper.

För att kunna besvara eventuella frågor så smidigt som möjligt så når du via vår Kundservice sida samt Frågor & Svar. Vi besvarar dina frågor så fort vi kan vardagar mellan 08.00 – 17.00. Lunchstängt mellan 12:00 – 13:00

3. DIN PERSONLIGA INFORMATION
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet, för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister.

Kontakta i så fall vårt ärendesystem (via e-post info@sstnet.se). Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter, men kan komma att använda dem för att skicka reklam angående våra tjänster. Du som kund har dock alltid rätt att avböja dig sådana utskick och borttagning ur vårt register om du så önskar.

4. PRODUKTINFORMATION
Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Vi reserverar oss även för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella felskrivningar av pris.

5. BESTÄLLNING OCH PRISER
Beställning kan enbart ske via webbutiken. Alla falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls.

Alla våra priser är angivna i SEK och inklusive moms. Inga expeditionsavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för felaktig information och eventuella prisändringar påverkade av valutaförändringar, tekniska eller mänskliga fel.

6. FRAKT OCH LEVERANS
Vi packar alla mottagna orders så fort vi har möjlighet och normalt så skickas dina varor inom 1-2 arbetsdagar efter att vi mottagit din order. Vi reserverar oss för eventuella förseningar i samband med högtider eller helger då det kan vara många beställningar som hanteras.

Leveranstid
Upp till 10 dagar från inkommen order, men om en viss produkt är slutsåld eller att en längre leveranstid är aktuell pga. t.ex. semester så framgår detta tydligt i vår webbutik.

Ej uthämtade paket
För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, vilket för närvarande är SEK 250 kr. OBS gäller per paket.

7. ÅNGERRÄTT
Vi är naturligtvis tacksamma för varje enskild order, men vi vet att ibland vill man ångra sitt köp pga olika anledningar. Vi tillämpar distans- och hemförsäljningslagen och enligt den har Du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick och i väsentligt oförändrat skick. Om varan under ångerfristen har skadats, förändrats eller av annan anledning inte kan återställas till sitt ursprungliga skick och vi inte kan sälja den igen som ny, är du skyldig att stå för den kostnad som värdeminskningen innebär för SST NET (upp till 100 %).

Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du aktiverar tjänsten eller mottager varan, eller en väsentlig del av den. Vid ånger så ska Konsumentverkets ångerblankett användas vilken man hittar på deras hemsida. Den ifyllda blanketten skickas till SST NET, Norra Kyrkogränden 30, 261 31 Landskrona.

8. ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur. Vi betalar ej tillbaka värdet på förbrukade kampanjvaror som ingick vid köpet, Kunden är återbetalningsskyldig för eventuella rabatter som uppkommit vid kampanjköp eller användning av rabattkoder som har sänkt en produkts pris, om kunden behåller en av produkterna i ordern.

Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

9. ÄGANDERÄTT OCH RISK
Du blir ägare av varorna du har beställt när de har levererats till dig och vi har mottagit hela betalningen för dem. När varorna har levererats till dig har du dem på egen risk och vi ansvarar inte för deras förlust eller förstörelse.

10. HÄNDELSER UTOM VÅR KONTROLL
Vi har inget ansvar gentemot dig för förseningar i leveransen av varorna du har beställt som orsakas av någon händelse eller omständighet utom vår rimliga kontroll, inklusive (utan begränsning) strejker, lockouts och andra arbetskonflikter, sammanbrott av system- eller nätverksåtkomst, översvämning, eldsvåda, explosion.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentsköplagen och Distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Senast uppdaterad 2021-08-01