Välkommen till SST NET – Rekrytering

SST NET rekryteringssida. Du som konsult skickar in uppgifter om kandidaten som du anser passar oss. Vi tar kontakt med vår ev. nya medarbetare – färdigt!
I dagsläget har vi över 100 000 kunder i Sverige och kontor i Helsingborg, Landskrona, Malmö, samt på distans. SST NET arbetar med att erbjuda helhetslösningar inom telekom och vardagssäkerhet till både privatkunder, företag och föreningar. Vi sitter i fräscha lokaler med bra läge i varje stad och ser alltid till att varje arbetsdag blir något utöver det vanliga! 

SST NET

Hela vår värdegrund kan sammanfattas i – Frihet är att slippa oroa sig. Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria? Detta ger oss vägledning i de stora frågorna och inom koncernen har vi brutit ned det till fyra värderingar.

Social
Driven
Målmedveten
Engagerad

En attraktiv arbetsgivare

Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa personliga relationer genom hårt arbete och win-win mentalitet.

Människorna bakom SST NET har drivit företag sedan 1956. Efter mer än 65 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är en trygg och stabil samarbetspartner, både för kund och dig som medarbetare.

SST NET är rätt för dig

  • Lokal och uppskattad arbetsgivare med över 65 års erfarenhet i branschen

  • En oberoende och trygg arbetsgivare och leverantör

  • Över + 2000 positiva Trustpilot recensioner

  • Vi skräddarsyr, anpassar och optimerar kunds lösning

Våra arbetskontor

Mycket har hänt sedan starten 1956 och nu finns vi med egna kontor och butiker i Malmö, Landskrona & Helsingborg.

Helsingborgs rådhus. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor på två adresser i Helsingborg.

Landskrona

Norra Kyrkogränden 30,
261 31, Landskrona

Helsingborg

Fågelsångsgatan 6,
252 20, Helsingborg

Malmö City med utsikt över Turning Torso. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor i bl.a. Malmö City.

Malmö

Södra Förstadsgatan 5,
211 43, Malmö

Malmö City med utsikt över Turning Torso. Idag finns Svensk Säkerhetstjänst på flera orter med kontor i bl.a. Malmö City.

Distans – Remote

Arbeta hemifrån eller på distans

Fyll i din headhunter nedan!