Innesäljare | Helsingborg | SST NET

Är du en driven och social person som brinner för mötet med nya människor? Nu söker vi på SST NET efter fler kollegor som vill hänga med på vår resa framåt!

Det har blivit dags för oss på mobiloperatören SST NET att utöka vårt team, med fler målmedvetna och tävlingsinriktade säljare. I rollen som innesäljare hos oss arbetar du med försäljning via telefon, mot privatpersoner och företag. Du utgår vidare från våra fräscha kontorslokaler i centrala Helsingborg, och jobbar tillsammans med ett motiverande säljteam – med ledning av en duktig säljcoach.

Att jobba som säljare på SST NET innebär friheten att kunna påverka din lön, då vi erbjuder timlön, hög provision och bonusar – helt utan lönetak. Detta innebär att det endast är du som sätter gränserna för vad du vill åstadkomma. På SST NET är det god stämning, och vi har alltid en rolig säljtävling på gång. Häng med på vår resa framåt – du också!

 

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av försäljning och/eller service
 • Mycket goda kunskaper i svenska

Att ha arbetat med telefonförsäljning är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du gillar att arbeta mot uppsatta mål, kan kommunicera effektivt med andra och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Vidare har du ett stort tålamod, är stresstålig och ger aldrig upp. Du gillar dessutom att arbeta i ett högt tempo och drivs av att utvecklas i ditt arbete.

Vilka är vi?
Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) år 1956, har vår värdegrund kunnat sammanfattas av att ”frihet är att slippa oroa sig”. Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) är dotterbolag till SST och är mobiloperatören som frigör din tid. SST NET inriktar sig på telekommunikation, säkerhetstjänster och hårdvara, och erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och föreningar. Vi erbjuder dig:

 • En heltidstjänst med timlön, hög provision och bonusar – helt utan lönetak
 • En arbetsplats som genomsyras av tävlingsanda, humor och arbetsglädje
 • Utbildning inom försäljning och telekom

Din ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Hör gärna av dig till Rekryteringsansvarig Nicole Svensson på nicole.svensson@sstnet.se om du har frågor om tjänsten. Vi rekryterar löpande – så vänta inte för länge med din ansökan, utan ansök nu direkt!

Bli en av oss, skicka in din ansökan här!

  Du kommer att lyckas

  Hela vår värdegrund kan sammanfattas i – Frihet är att slippa oroa sig. Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria? Detta ger oss vägledning i de stora frågorna och inom koncernen har vi brutit ned det till fyra värderingar.

  Social
  Driven
  Målmedveten
  Engagerad

  En attraktiv arbetsgivare

  Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa personliga relationer genom hårt arbete och win-win mentalitet.

  Människorna bakom SST NET har drivit företag sedan 1956. Efter mer än 65 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är en trygg och stabil samarbetspartner, både för kund och dig som medarbetare.

  SST NET är rätt för dig

  • Lokal och uppskattad arbetsgivare med över 65 års erfarenhet i branschen

  • En oberoende och trygg arbetsgivare och leverantör

  • Över + 2000 positiva Trustpilot recensioner

  • Vi skräddarsyr, anpassar och optimerar kunds lösning