Säljare | Helsingborg | SST NET

Är du en driven och målmedveten person som gillar att ta dig an nya utmaningar? Nu söker vi på SST NET efter vår nästa säljstjärna!

Som säljare hos oss kommer du att arbeta med försäljning via telefon till såväl privatpersoner som företag. Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Helsingborg och jobba tillsammans med ett säljteam, med coachning av en säljledare.

Hos oss är det god stämning och högt i tak. Genom roliga säljtävlingar och ett motiverande team har du möjlighet att påverka din lön, då vi erbjuder timlön, provision och bonusar. Vi har dessutom flexibla arbetstider.

Om tjänsten
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Helsingborg City
Start: Omgående

För att bli en del av vårt team ser vi att du har:
Har erfarenhet av försäljning eller service
Kommunicerar obehindrat på svenska

Att ha arbetat inom försäljning är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du gillar att arbeta mot uppsatta mål, kan kommunicera effektivt med andra och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Vidare har du ett stort tålamod och ger aldrig upp. Du gillar dessutom att arbeta i ett högt tempo och drivs av att utvecklas i ditt arbete.

Vilka är vi?
Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) år 1956, har vår värdegrund kunnat sammanfattas av att ”frihet är att slippa oroa sig”. Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) är dotterbolag till SST och är mobiloperatören som frigör din tid. SST NET inriktar sig på telekommunikation, säkerhetstjänster och hårdvara, och erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och föreningar.

Din ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan i formuläret nedan. Du är välkommen att höra av dig till Rekryteringsansvarig Nicole Svensson på nicole.svensson@sstnet.se om du har frågor om tjänsten.

Är du vår nästa säljstjärna? Ansök nu direkt nedan!

 

Bli en av oss, skicka in din ansökan här!

  Du kommer att lyckas

  Hela vår värdegrund kan sammanfattas i – Frihet är att slippa oroa sig. Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria? Detta ger oss vägledning i de stora frågorna och inom koncernen har vi brutit ned det till fyra värderingar.

  Social
  Driven
  Målmedveten
  Engagerad

  En attraktiv arbetsgivare

  Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa personliga relationer genom hårt arbete och win-win mentalitet.

  Människorna bakom SST NET har drivit företag sedan 1956. Efter mer än 65 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är en trygg och stabil samarbetspartner, både för kund och dig som medarbetare.

  SST NET är rätt för dig

  • Lokal och uppskattad arbetsgivare med över 65 års erfarenhet i branschen

  • En oberoende och trygg arbetsgivare och leverantör

  • Över + 2000 positiva Trustpilot recensioner

  • Vi skräddarsyr, anpassar och optimerar kunds lösning