Säljare på distans | Telecom | SST NET

Är du en driven, självgående och målmedveten person, som gillar att ta dig an utmaningar? Nu söker vi på SST NET efter vår nästa säljstjärna!

Som säljare på distans hos oss kommer du att arbeta med försäljning via telefon till såväl privatpersoner som företag. Du har friheten att själv strukturera upp ditt arbete och kan arbeta från den plats som bäst passar dig.

Du har vidare flexibla arbetstider och har dessutom möjlighet att påverka din lön, då vi erbjuder timlön, provision och olika bonusar. Självklart har du också en duktig säljledare som finns där för dig remote, för att coacha och vägleda dig i ditt arbete.

 

Om tjänsten
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Sverige, remote
Start: Omgående

För att bli en del av vårt team ser vi att du:
Kommunicerar obehindrat på svenska
Har erfarenhet av telefonförsäljning
Har goda kunskaper om mobilabonnemang

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning på distans.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du gillar att arbeta mot uppsatta mål, kan kommunicera effektivt med andra och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Då tjänsten är på distans ställer detta krav på att du är en ansvarstagande person som gillar att arbeta självständigt. Du trivs dessutom med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att utvecklas i ditt arbete.

Vilka är vi?
Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) år 1956, har vår värdegrund kunnat sammanfattas av att ”frihet är att slippa oroa sig”. Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) är dotterbolag till SST och är mobiloperatören som frigör din tid. SST NET inriktar sig på telekommunikation, säkerhetstjänster och hårdvara, och erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och föreningar.

Din ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan genom nedan formulär. Du är välkommen att höra av dig till Rekryteringsansvarig Nicole Svensson på nicole.svensson@sstnet.se om du har frågor om tjänsten.

Är du vår nästa säljstjärna? Ansök nu direkt nedan!

 

Bli en av oss, skicka in din ansökan här!

  Du kommer att lyckas

  Hela vår värdegrund kan sammanfattas i – Frihet är att slippa oroa sig. Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria? Detta ger oss vägledning i de stora frågorna och inom koncernen har vi brutit ned det till fyra värderingar.

  Social
  Driven
  Målmedveten
  Engagerad

  En attraktiv arbetsgivare

  Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa personliga relationer genom hårt arbete och win-win mentalitet.

  Människorna bakom SST NET har drivit företag sedan 1956. Efter mer än 65 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är en trygg och stabil samarbetspartner, både för kund och dig som medarbetare.

  SST NET är rätt för dig

  • Lokal och uppskattad arbetsgivare med över 65 års erfarenhet i branschen

  • En oberoende och trygg arbetsgivare och leverantör

  • Över + 2000 positiva Trustpilot recensioner

  • Vi skräddarsyr, anpassar och optimerar kunds lösning