Konsult | Sociala medier | Svensk Säkerhetstjänst

Är du en kreativ och driven person som trivs som fisken i vattnet i sociala medievärlden? Nu är vi på Svensk Säkerhetstjänst med bolag på jakt efter vår nästa digitala marknadsföringsstjärna!

Som konsult inom sociala medier kommer du att se till att våra bolag i koncernen får synlighet och spridning genom olika kanaler. Du kommer således att spela en viktig roll i vår fortsatta tillväxt och ge såväl vår försäljning som rekrytering en skjuts.

Tjänsten är ett kortare uppdrag/projekt på två månader, med möjlighet att sedan ta sig an rollen som ansvarig för den digitala marknadsföringen i koncernen. Som konsult hos oss får du chansen att visa framfötterna och öka dina chanser att kliva in i denna viktiga roll.

Om tjänsten
Omfattning: Upp till 100% under projektet/uppdraget, därefter 100% vid förlängning.
Plats: Landskrona/remote
Start: Omgående

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
Erfarenhet av att arbeta med olika sociala medieplattformar, bland annat Instagram, TikTok, Facebook, YouTube, X (tidigare Twitter) och LinkedIn
Kunskap om vad som krävs för att synas enligt olika plattformars algoritmer
Ett stort intresse för text, bild och video

Vem är du?
För att bli en del av vårt team ser vi gärna att du är en positiv och utåtriktad person som brinner för relationsbyggande. Du är självgående i ditt arbete och tar gärna mycket ansvar. Du är dessutom en idéspruta som trivs med att ta egna initiativ.

Vilka är vi?
Sedan starten av vårt moderbolag Svensk Säkerhetstjänst (SST) år 1956, har vår värdegrund kunnat sammanfattas av att ”frihet är att slippa oroa sig”. Svensk Säkerhetstjänst NET (SST NET) är dotterbolag till SST och är mobiloperatören som frigör din tid. SST NET inriktar sig på telekommunikation, säkerhetstjänster och hårdvara, och erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och föreningar. Det är dessa bolag med flera som du som konsult inom sociala medier har i uppgift att marknadsföra.

Din ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan genom nedan formulär. Du är välkommen att höra av dig till Rekryteringsansvarig Nicole Svensson på nicole.svensson@sstnet.se om du har frågor om tjänsten.

Är du vår nästa sociala medie-stjärna? Välkommen med din ansökan nedan!

Bli en av oss, skicka in din ansökan här!

  Du kommer att lyckas

  Hela vår värdegrund kan sammanfattas i – Frihet är att slippa oroa sig. Varje gång vi ska ta ett viktigt beslut ställer vi oss frågan: Hjälper detta våra kunder att känna sig trygga och fria? Detta ger oss vägledning i de stora frågorna och inom koncernen har vi brutit ned det till fyra värderingar.

  Social
  Driven
  Målmedveten
  Engagerad

  En attraktiv arbetsgivare

  Genom en unik och skräddarsydd tjänsteportfölj är vi en uppskattad utmanare på marknaden. Vi fokuserar på att skapa personliga relationer genom hårt arbete och win-win mentalitet.

  Människorna bakom SST NET har drivit företag sedan 1956. Efter mer än 65 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi är en trygg och stabil samarbetspartner, både för kund och dig som medarbetare.

  SST NET är rätt för dig

  • Lokal och uppskattad arbetsgivare med över 65 års erfarenhet i branschen

  • En oberoende och trygg arbetsgivare och leverantör

  • Över + 2000 positiva Trustpilot recensioner

  • Vi skräddarsyr, anpassar och optimerar kunds lösning